Interieurinrichting

Vindt u het moeilijk uw binnendeur te betrekken bij rest van uw woning? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke look? Vertel het ons! Wij zetten graag samen met u de eerste stap door uw wensen te inventariseren. Goed Idee geeft u graag interieuradvies op maat!

Interieurafwerking met passie

Mooie en duurzame materialen vragen ook om een vlekkeloze afwerking. Goed Idee werkt vakkundig met liefde voor het ambacht en volgens de knepen van het vak. In ons atelier werken we met de beste technieken, zodat uw interieur de perfecte uitstraling krijgt. Het is onze dagelijkse passie dat uw interieur een zorgvuldige afwerking verdient, waarbij het brengen van leven in de houtstructuur mede als kleurafwerking op maat onze troef is.

Een tweede leven

Wij geven ook graag interieuradvies met betrekking tot oude meubelen. Wij bezorgen de meubelen die de tand des tijds doorstaan hebben graag een tweede leven. Goed Idee adviseert en zorgt ervoor dat uw meubelen weer moeiteloos passen in uw woonruimte.

Wij adviseren u graag

Wilt u zelf ervaren hoe uw binnenhuisproject de aandacht krijgt die het verdient? Wij horen graag hoe we u op dit vlak kunnen helpen. Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op.

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op