Kwaliteitsparket

Onze brede selectie kwaliteitsparket bezorgt uw interieur een warme sfeer en zorgt ervoor dat u hier zich écht thuis voelt. Wij hebben een ruime collectie kwaliteitsparket om lang van te genieten. Wij werken met uv-bestendige kleurafwerkingen, massief of samengesteld.  Samengestelde vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook voorzien wij u graag van de bijbehorende onderhoudsproducten. Onze vakmensen zijn specialist op het gebied van parketvloeren en kunnen gevarieerde opdrachten aan.

Laat u inspireren

Laat u inspireren door de degelijke parketvloeren van Goed Idee! In onze showroom in Eede, nabij Maldegem, kunt u de sfeer proeven die kwaliteitsparket kan brengen. Bent u op zoek naar een parketvloer in de regio van Zeeland, Oost- en West-Vlaanderen? Wij horen graag hoe wij verder kunnen helpen, zodat wij u passend kunnen adviseren. In onze showroom in het grensplaatsje Eede, regio West- Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland krijgt u een duidelijk idee van de keuzemogelijkheden!

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op