Over ons

Met liefde voor het vak verzorgen wij interieurafwerking en geven wij interieuradvies vanuit onze showroom in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden een unieke aanpak die u een duurzaam resultaat oplevert. Het gaat ons erom dat uw interieur bij u past en ook persoonlijk is. Wij bedenken graag een creatief concept voor trappen, vloeren en binnendeuren in uw huis. Goed Idee werkt niet alleen aan routineklussen, maar denkt graag met u mee. Wij analyseren de mogelijkheden binnen uw interieur, bedenken oplossingen en creëren een persoonlijke sfeer die er positief uitspringt.

Gediplomeerd meubelmaker

In ons atelier smeedt en schrijnt een gediplomeerd meubelmaker en schrijnwerker met meer dan 30 jaar ervaring. Tien jaar geleden werd het tijd voor een eigen zaak: Goed Idee. Vanuit de visie betaalwerk vakwerk te leveren met kwalitatieve materialen waarin ook maatwerk een troef is, groeide Goed Idee uit de winkel in Eeklo. Medio 2017 is Goed Idee verhuisd naar een ruime showroom in Eede, vlakbij Maldegem.

Uw verhaal

Ook in de toekomst blijven wij de focus leggen op vakmanschap, maatwerk en service. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Eede. Ook kunt u het online contactformulier invullen of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen over interieurafwerking of wanneer u op zoek bent naar interieuradvies in de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen. 

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op