Merken

In onze showroom in Zeeuws-Vlaanderen heeft u alle gelegenheid om onze huisselectie merken te bekijken. Wij werken met een gevarieerd aanbod van zowel exclusieve als basic merken, waardoor u altijd het comfort vindt dat past bij uw interieur.

Binnendeuren op maat

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen op het gebied van deuren. Dat is de reden waarom Goed Idee alleen met maatwerk binnendeuren werkt. Wij adviseren u graag op het gebied van design, afwerking en specifieke toepassingen. Van massief tot modern en van veiligheidsdeuren tot smeedijzeren deuren: wij helpen u graag met een passend advies. In onze huisselectie vindt u onder andere de deuren van Theuma.

Kwaliteitsparket naar uw smaak

Goed Idee is gespecialiseerd in samengesteld, massief en onderhoudsvriendelijk Europees kwaliteitsparket, vaak ook geschikt voor vloerverwarming. U kunt zich bij ons laten inspireren door onder andere vloeren van AvanceFloors, Chapel en Cabbani. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw droomvloer. Bij Goed Idee weet u zeker dat u een parketvloer volledig naar uw smaak en wensen kunt samenstellen.

Huisselectie

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Eede, nabij Maldegem, om onze huisselectie te bekijken.

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op