Diensten

Uw interieur een opfrisbeurt bezorgen? Eigentijds, landelijk of strak en helemaal in harmonie met de rest van uw binnenhuisinrichting? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Goed Idee biedt een unieke aanpak die u een duurzaam en uniek resultaat oplevert. Zo zit u voor jaren goed.

Wij leveren mooi afgewerkte standaard en maatwerk binnendeuren en trappen die uit duurzame kwaliteitsmaterialen vervaardigd worden. Wij helpen u graag met modellen in tijdloze stijlen en uitvoeringen: van klassiek tot modern en van smeedijzer tot strak gelakt. In onze showroom krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die we in overeenstemming met uw wensen uitwerken.

Ook zijn wij gespecialiseerd in kwaliteitsparket. U vindt bij ons onder andere de merken Avance Floors, het mooie Chapel, Cabbani en onze huisselectie. Bovendien ondersteunen wij u graag bij uw interieurinrichting. Wilt u ook ervaren hoe uw binnenhuisproject de aandacht krijgt die het verdient? Kom langs in onze showroom of neem online contact met ons op.

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op